Terapeuten i fokus

Mitt namn är Alen Manovic, och jag är legitimerad naprapat och diplomerad medicinsk massageterapeut.

Tillsammans med min kära partner, Ebba, har vi vår son Dob sedan våren 2023, där både jag och Ebba är naprapater. I branschen har jag varit verksam sedan 2014, då jag började som massageterapeut och utbildades på Axelsons Gymnastiska Institut. Senare tog jag steget över till naprapati och avslutade min utbildning 2021.

Den idrott jag har ägnat mest tid åt är tennis, och sedan barnsben har jag sprungit runt på tennisbanorna på Bellevue i Västerås. Med tiden ledde detta till skador på kroppen, vilket gjorde att jag själv besökte flera terapeuter för mina åkommor genom åren. Det var där mitt intresse för idrottsmedicin och manuella behandlingar började.

När satsningen på tennis inte längre var aktuell upptäckte jag nya intressen, såsom klättring, friluftsliv, löpning och rörelseträning i allmänhet.

Du kommer att finna mig som en närvarande och motiverad terapeut som gör mitt yttersta för att underlätta din vardag. Jag har en stor passion för rörelse och att utmana kroppen, eftersom vi oftast klarar mycket mer än vi tror, både mentalt och fysiskt. En stor del av behandlingarna här hos mig handlar om att öka kunskapen och motivationen för rörelse.

Förståelse + kunskap = Glada kunder

Tillsammans kan vi lösa dina besvär långsiktigt